Nieuws

Paul Smeulders Beste Lokale Bestuurder

GroenLinks wethouder Paul Smeulders is verkozen tot beste lokale bestuurder van 2017. Hij kreeg de prijs donderdagmiddag in Den Bosch uit handen van de vorige winnaar, commissaris van de Koning Wim van de Donk. Wij zijn enorm trots op onze wethouder: GroenLinks levert de beste bestuurder en ook nog eens in Helmond.

Lees verder

Paul Smeulders genomineerd

Paul Smeulders is genomineerd als beste bestuurder van 2017! Hij is één van de tien kanshebbers om Wim van de Donk op te volgen. De Brabantse Commissaris van de Koning won deze prestigieuze prijs van het weekblad Binnenlands Bestuur in 2016 en volgde daarmee de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb op. Paul Smeulders was in 2016 ook genomineerd. Het is daarmee het tweede jaar op rij dat hij kans maakt op deze prestigieuze titel. Als afdeling GroenLinks Helmond zijn we hier enorm trots op.

Stemmen kan vanaf vandaag via www.bestebestuurder.nl

Lees verder

Verandering begint hier

Visie van GroenLinks Helmond voor 2018 – 2022
Wat vindt u belangrijk voor Helmond? Wat wilt u zien als u door uw wijk loopt of als u naar de stad gaat? In maart 2018 mag u weer stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen en daarmee bepaalt u welke kant Helmond op gaat. GroenLinks Helmond heeft een duidelijke kijk op wat wij willen voor Helmond: een eerlijke stad, een groene stad en een open en transparant Helmond…

Lees verder

Overlast door vuurwerk

Al diverse keren heeft GroenLinks in Helmond de overlast van vuurwerk onder uw aandacht gebracht. De redenen blijven dezelfde, de weerstand tegen de overlast door vuurwerk groeit. Nederlandse artsen roepen massaal op tot een vuurwerkverbod en afgelopen week presenteerde de Onderzoeksraad voor Veiligheid een ‘explosief’ rapport, met daarin de aanbeveling om knalvuurwerk en vuurpijlen landelijk te verbieden. GroenLinks vindt het daarom tijd om inperking van het afsteken van vuurwerk opnieuw onder de loep te nemen.

Lees verder

Nieuwe kandidatenlijst bekend

De leden van GroenLinks hebben de kandidatenlijst van GroenLinks Helmond vastgesteld. De huidige fractievoorzitter, Antoinette Maas, werd in juni al tot lijsttrekker gekozen. Op plek 2 staat Lara Tamarinof, die de afgelopen jaren tal van duurzaamheidsinitiatieven in Helmond opzette. Nummer 3 is M’hamed Yahia, welzijnswerker en vooral bekend van zijn werk bij de LEV-groep.

Lees verder

Pagina's